AGC MP3 - MusicZone (ultimate edition) | Vevioz Community

AGC MP3 MusicZone (ultimate edition)

Status
Not open for further replies.

API

Staff member
Joined
Nov 17, 2018
Messages
132
Reaction score
30
Points
28
Location
Indonesia
Offline
Download-lagu-mp3.com submitted a new resource:

Please, Log in or Register to view URLs content!
- Agc mp3, script agc mp3,

View attachment 31View attachment 31

FEATURES
  • Instant video and mp3 search engine
  • Admin Panel to Edit Site Setting
  • Create category using admin panel
  • Top Albums by country
  • Top songs charts by country and genre
  • Top singers list
  • Bad Words Filter
  • Block Url for DMCA Content
  • Multiple (Random) Api keys Function
  • Automatic Search suggestion
  • Search filter
  • Auto Save recent searches
  • Smart Relatd Searches
  • SEO optimized...
Please, Log in or Register to view URLs content!
 

karnadi39

New member
Joined
May 28, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
Age
21
Location
Indonesia
Offline
siaap gan, satu lagi gan, untuk mengganti logo di header gmn caranya yaa?
 

karnadi39

New member
Joined
May 28, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Points
1
Age
21
Location
Indonesia
Offline
siaaap gan, satu lagi gan, setiap kali di klik kok lsg redirect (open new tab) ke adreactor yaa gan, padahal saya blm pasang iklane
dan id adreactor nya gonta ganti
 

API

Staff member
Joined
Nov 17, 2018
Messages
132
Reaction score
30
Points
28
Location
Indonesia
Offline
siaaap gan, satu lagi gan, setiap kali di klik kok lsg redirect (open new tab) ke adreactor yaa gan, padahal saya blm pasang iklane
dan id adreactor nya gonta ganti
Itu bawaan converter, kalo pgn ga ada iklan, agan harus punya converter selft host sendiri.
contoh
Code:
https://p-store.net/script-programming/30361/youtube-to-mp3-converter-api-self-host
 

mrandroid

New member
Joined
Aug 11, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
1
Age
75
Location
Jakarta
Offline
Itu bawaan converter, kalo pgn ga ada iklan, agan harus punya converter selft host sendiri.
contoh
Code:
https://p-store.net/script-programming/30361/youtube-to-mp3-converter-api-self-host

Lapaknya udah gak aktif gan, ada jual yt downloadernya aja gak yg url langsung Google video
 

API

Staff member
Joined
Nov 17, 2018
Messages
132
Reaction score
30
Points
28
Location
Indonesia
Offline
This resource has been removed and is no longer available.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom